Wij helpen uw risico's beheersen

Beveilig je WordPress site!

WordPress is een van de meest gebruikte Content Management Systems (CMS) om een website in te maken. Het is gemakkelijk en flexibel. Door het grote aantal plug-ins kun je de bezoekers van jouw site alle functionaliteit bieden die zij nodig hebben. Een goed ontworpen website heeft de juiste uitstraling naar je klanten. Jouw site is het uithangbord van je bedrijf.

Als de beveiliging van je website niet op orde is, kan dat vervelende consequenties hebben. Hackers kunnen zo toegang krijgen tot je website of kunnen je website onbeschikbaar maken.

Toch blijkt uit onderzoek dat de beveiliging van WordPress websites vaak niet op orde is. Meestal zijn de eigenaren van de website daar niet van op de hoogte.

Wij denken dat dat beter kan en MOET!

Wij willen je helpen om je WordPress site te beveiliging. We sturen je 25 tips en geven je de gelegenheid om de tips uit te voeren of te bespreken met de partij aan wie je het bouwen van je website hebt uitbesteed.

Als je vragen hebt horen we die natuurlijk graag. Zo kunnen we onze tips verbeteren. En je misschien verder helpen!

Gerelateerde diensten
Cloud Risico Analyse
Awareness Campagne
IT Risk Assessment
Recente artikelen
SBOM startersgids

SBOM is een afkorting voor ‘Software Bill Of Materials’. Het is een lijst van componenten die een (cloud-) leverancier gebruikt

Lees meer »